Pobeda omladinaca u triler završnici!


U meču za infarkt, Probasket 5 sekundi pre kraja odneo pobedu… Mladost 2009 – Probasket 76:77  (25:18,16:15,22:26,13:18)

Odlično su „otvorili“ meč naši omladinci… Lako su rešavali gotovo svaki napad i čuvali svoju prednost sve dok domaćin nije prešao u zonsku odbranu „2-3″… Promena ritma utakmice i slab procenat šuta naših igrača doveo je do rezultatskog preokreta i Mladost na poluvreme odlazi sa +8.

Prijala je pauza našim omladincima, koji su dosta dolučnije i brže zaigrali u nastavku. Kontranapadima su uspevali da „onesposobe“ domaće da na vreme postave zonu, ređali su se laki poeni, a sredinom četvrte četvrtine je i vraćena rezultatska premoć.

Zvaršnica je bila veoma neizvesna, prava rezultatska „klackalica“… Igralo se koš za koš, ali su „crveno-beli“ imali „jače“ nerve i košem Krivokuće 5 sekundi pre kraja postavljaju konačan rezultat i beleže pobedu koja im ostavlja teoretske šanse za plej-of.

KK Probasket: Raickovic, Tomic, Atanaskovic, Leposavic 19, Cvijetic 16, Maletic 6, Gajic 7, Jagodic 9, Krivokuca 18, Jaksic 2

Ovaj unos je objavljen pod Izveštaji sa utakmica, Vesti. Zabeležite stalnu vezu.

Postavi komentar